Post by lisamjustfighhelp on Mar 5, 2022 20:17:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Ninja Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Ninja Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code πολλά νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Ninja Classic 2022 version ▞▞▞
Γιατί είναι όλα τόσο γρήγορα. Κάτι πρέπει να συμβαίνει με την εφαρμογή
Νόμιζα ότι η πληρωμή σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις; Εκτός από το ότι αυτή η νέα ανανέωση είναι αρκετά καλή, μου αρέσουν τα power-ups, μου λείπουν τα επιτεύγματα για να αποκτήσω τα blades και το φόντο
Fruit Ninja Classic 아케이드 ugl
Απλά καλό παιχνίδι
Επιστρέφει το ποσό μου
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, δεν θέλω να πάρω τίποτα από αυτό, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο Google για να συγχρονίσω δεδομένα από το cloud. Έχω ξεκλειδώσει και έχω αγοράσει τόσα πολλά και δεν θέλω να τα ξαναπεράσω όλα. Κάθε φορά που κάνω κλικ στο κουμπί σύνδεσης, δεν συμβαίνει τίποτα σημαντικό. καταγράφονται περισσότερο σαν εικονικά γεγονότα. Παρακαλώ βοηθήστε.
Το 2ο επίπεδο είναι ήδη σχεδόν αδύνατο το πλησιέστερο που έχω πάει να το νικήσω ήταν 3 βαθμοί
Το παιχνίδι ήταν τόσο διασκεδαστικό...... αφού άλλαξα το smartphone μου...Δεν μπορώ να συνδεθώ για να κατεβάσω ή να ανεβάσω τα σκορ μου! Απλώς δεν συμβαίνει τίποτα όταν κάνω κλικ στο κουμπί σύνδεσης...Τώρα είναι χάλια!....
Τα ασταθή σε γρήγορες συσκευές έρχονται τόσο γρήγορα που δεν μπορώ να τα κόψω
Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ παιχνίδι ποτέ είπα στον παππού μου να το αγοράσει
Για κάποιο λόγο το παιχνίδι τρέχει πιο γρήγορα από αυτό που θα έπρεπε. Κάνει αδύνατο να παίξει.Η λειτουργία arcade είναι πολύ γρήγορη και δεν μπορεί να αναπαραχθεί για οθόνη 144 hz
Το παιχνίδι είναι πολύ αργό στο android lollipop
Fruit Ninja 2 Fun Action Games Action bcer
Κάντε το παιχνίδι δωρεάν και επιστρέψτε τα χρήματα στα άτομα που έχουν πληρώσει για το παιχνίδι ή το έφτασαν εκεί, μπορείτε να ξεκλειδώσετε ξανά τα blades εάν αυτό διορθωθεί, θα δώσω πέντε αστέρια εκτός από αυτό το πρόβλημα υπέροχο παιχνίδι
Πολύ απογοητευμένος, το παιχνίδι υστερεί πολύ και δεν ήταν καθόλου όπως παλιά. Θέλω επιστροφή χρημάτων. Παρακαλώ απαντήστε
Λειτουργεί πολύ πιο ομαλά, αλλά έχω χάσει όλα μου τα επιτεύγματα. Είχα σχεδόν όλες τις λεπίδες και το φόντο ξεκλείδωτα. Επίσης το super zapper fruit πράγμα συνεχίζω να το ενεργοποιώ τυχαία μιας και έχω συνηθίσει την παλιά έκδοση. Επίσης πως αλλάζεις λεπίδες; Ακόμα και στη νέα έκδοση αυτό που έχω ξεκλειδώσει δεν ξέρω πώς να το προσπελάσω! Έχω επίσης την πληρωμένη έκδοση η οποία έχει ακόμα κάποιες προσθήκες. Επίσης δεν συγχρονίζεται με τα παιχνίδια της Google. Θα το ήθελα πολύ!
Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief Pustolovske igre jtio
Οι προσθήκες είναι απαράδεκτες σε ένα παιχνίδι επί πληρωμή.
Λατρεύω το παιχνίδι και οι δυνάμεις για τα blades και τα dojo είναι μια διασκεδαστική ενημέρωση, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν διαφημίσεις σε ένα παιχνίδι επί πληρωμή
Fruit Ninja Classic આર્કેડ fcp
Δεν λειτουργεί - Πλήρωσα για αυτήν την εφαρμογή και δεν θα ανοίξει σε τηλέφωνο ηλικίας μικρότερης του 1 έτους με Android 8. Κακή φόρμα για μια εφαρμογή που κυκλοφόρησε πολύ νωρίτερα. Έπρεπε να πετάξει ένα δολάριο στο δρόμο.
Τα πάω καλά με την ταχύτητα, μου αρέσει να έχω αυτό το παιχνίδι
Fruit Ninja® Arkada wyoi
Υπάρχουν μεγάλα προβλήματα με το νέο Fruit Ninja. Μπορώ να ξεπεράσω το μπερδεμένο νέο στυλ παιχνιδιού και δυνατότητες, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν σφάλματα που παραμένουν ανέγγιχτα. Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google και *όχι όλοι* γιορτάζουν το Halloween... Το παιχνίδι είναι ακόμα πιο αργό τώρα με τις πρόσφατες ενημερώσεις. ________________________ Είτε επιστρέψτε στον τρόπο με τον οποίο το παιχνίδι αυτό λειτούργησε σαν γοητεία πριν ή δημιουργήσει ένα σεμινάριο στο παιχνίδι για να εξηγήσει τη νέα διεπαφή. 😌 p.s. Διαφήμιση... ΓΙΑ ΝΤΡΟΠΗ!
Θα έδινα ένα 5 αστέρι εάν ήταν πραγματικά το αρχικό παιχνίδι. Το αγαπημένο μου μέρος για το πραγματικό πρωτότυπο παιχνίδι ήταν ότι έπρεπε να ξεκλειδώσετε blades κάνοντας μίνι επιτεύγματα και αποστολές. Δεν υπήρχε σύστημα ισοπέδωσης. Θα μου άρεσε πολύ αν επέστρεφαν το αληθινό παιχνίδι ή τουλάχιστον το έκαναν μια επιλογή για μετάβαση.
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. Η ενημέρωση της επετείου ήταν φοβερή, ειδικά αφού πρόσθεσαν τις καθημερινές προκλήσεις. Στη συνέχεια, τα αφαίρεσαν για να διορθώσουν κάποιο πρόβλημα και τώρα η εφαρμογή μου δεν ενημερώνεται για να τα προσθέσει ξανά. Έστειλα ένα σημείωμα στο γραφείο βοήθειας πριν από εβδομάδες και μέχρι στιγμής η μόνη απάντηση ήταν ότι είναι πραγματικά απασχολημένοι. Έχω ένα πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι και στον υπολογιστή μου, και παρομοίως δεν έχω λάβει βοήθεια. Θα επαναφέρω την κριτική μου στα 5 αστέρια μόλις διορθώσουν το πρόβλημα ενημέρωσης.
Καλό σπατάλη χρόνου.
Το παιχνίδι είναι καλό αλλά άφθονο περιεχόμενο ^^
μου εφάγε περισοτέρα λέμε και δεν φτάνι μόνο αυτό.....ινε άκριβος το ιδίω με το ελεύθερο!!min to agorasete...parte to free
Tg
Τα παιδιά μου το λατρεύουν! Αστείο παιχνίδι στα παιδιά μου αρέσει να παίζουν.
Η έκδοση ios είναι πολύ καλύτερη, αλλά εξακολουθώ να προτιμώ το android συνολικά
Αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικό για έναν γρήγορο και εύκολο περαστικό χρόνο!
κλείνει με δύναμη
Ιδανικό για άτομα που τους άρεσε η παλιά έκδοση του Fruit Ninja, χωρίς να χρειάζεται να αγοράζουν αστεράκια ή χρυσά μήλα. Πολύ διασκεδαστικό, πρέπει να το αγοράσετε.
Καλός
👍👍👍
C a n I h a v e a R e f u n d P l e a s e
Νομίζω ότι είναι καλό που μπορείς να πάρεις επιστροφή χρημάτων και είναι σαν τις παλιές καλές μέρες συν ότι είναι εύκολο να παίξεις και υπάρχει ένα ζεν και νομίζω ότι μου ανακουφίζει από το άγχος!!!!!!!!!!!