Post by lisamjustfighhelp on Mar 5, 2022 20:29:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ball Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ball Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daşları hack ▞▞▞
▞▞▞ Ball Blast 2022 version ▞▞▞
Peçat
yeeeni pivenen geder
(Reklam istəmirsinizsə, təyyarə rejimini yandırın!) Bu, Voodoo proqramlarının daha yaxşı oyunlarından biridir. Bunu başa düşmək olduqca sadədir, amma nədənsə bunu bir qədər əyləncəli tapdım. Siz sadəcə barmağınızı sola və sağa sürüşdürərək nömrə bloklarından qaçaraq atəş edirsiniz. Mən əslində konsepsiyadan həzz aldım, bu, xoş oyuna malik möhkəm oyundur, onu vaxt itirmək istəyən hər kəsə tövsiyə edirəm.
1. Bütün bir neçə dolları reklamlardan qurtulmaq üçün xərcləyin... bundan daha çox qiymətə soda və ya qəhvə alacaqsınız. 2. Oyun yeniləmədən əvvəl yaxşı idi. Mən sadəcə bir ulduzu endirdim, çünki indi həqiqətən bonus sikkələr üçün videoya baxanda, sikkələr bankıma əlavə edilmir. Zəhmət olmasa bunu düzəldin və ulduzları yeniləyin. 3. Rəhbərlər əmirlər. Kimin ağlına bu ideya gəldisə, düzəldilənə/çıxarılana qədər başı üstə çırpılmalıdır.
Bu əyləncəli edir və vaxt öldürür, lakin həqiqətən pis xidmət. Onlar məlumat toplamaq, reklamları məcbur etmək istəyirlər və bu, hələ də yaxşıdır... Amma üzvlük təsadüfi bir oyun üçün inanılmaz dərəcədə bahadır. Yalnız reklamları silmək və gündə 100 brilyant üçün həftədə təxminən 10 dollar ödəməlisiniz. Top atmaqdan başqa xüsusi bir şey olmayan kiçik bir təsadüfi oyun üçün kim bu qədər pul ödəyə bilər?
Bu baxış tərtibatçılar və mərhələlərin arxasında olan insanlar üçündür. Siz sadəcə heyrətamizsiniz, bir proqram mühəndisi kimi mənim özüm bu oyun sənət əsəridir. Oyunda maksimum asılılıq inkişafına nail oldunuz. Oyunu hər dəfə açdığınız zaman ilk raundda keçməyiniz, uduzsanız, çətinləşir, daha çox itirsəniz, daha asan və asan olur, sadəcə başqa səviyyədədir. Bu oyun mənim üçün həqiqətən hər şeydən çox ağıl oyunudur. BRAVO!!
Vay, reklamlarınızda oyun var
çox bəyəndim əladı
Oyunun özü, oynamağa başlayanda əyləncəli bir oyundur. Problem reklamların İNSANE miqdarıdır. Demək olar ki, həmişə səviyyələr arasında, qalib gələndə, uduzduğunuzda və əlavə şans əldə etmək və artırmaq üçün bir reklamınız olacaq. Sadəcə oyundan daha çox reklamlarla vaxt keçirməyi gözləyin. Səviyyə irəlilədikcə, tez-tez ölməyiniz bir zəhlətökmə olur. Nə üçün, əlbəttə ki, daha çox reklam imkanları. Onların şəxsi məlumatlarınıza, e-poçtlarınıza, brauzer tarixçənizə daxil olmaq tələbi ilə razılaşmayın. Məyus.
Nə üçün Gods Green Earth bu oyun internet tələb edir? Sözün əsl mənasında etdiyiniz hər şey topları partlatmaqdır.
Mən oyunu xoşlayıram, əyləncəli, sadə, lakin asılılıq yaradır. Lakin, demək olar ki, fasiləsiz reklamlar və çətin inkişaf onu oynamaq üçün bir az çətinləşdirir. Müdirin yeni yeniləmə ilə döyüşməsini bəyənmirəm, boss pis görünür və onunla mübarizə aparmaq daha çətindir. Qəribə yeni premium valyuta gem şeyini də bəyənmirəm, əvvəllər bütün topların kilidini açmışdım, amma indi onları qiymətli daşlarla almalıyam? Kaş ki, əvvəlki vəziyyətinə qayıtsaydı, bundan başqa, layiqli oyun.
Sadəcə reklamların sayını azaldın
Ball Blast Аркаде gre
bu addicting və olduqca əyləncəli və sadədir
Top üçün təkmilləşdirmələr səviyyələrin möhkəmlik əyrisinə görə bir qədər bahalıdır. Əgər qızıl gəlirlərini bir az da artırsalar, oyun möhtəşəm olardı. Hər halda, oyun ümumi yaxşı vaxt öldürmə növüdür.
Ball Blast Аркади ppb
yaxşıdır, amma çox xoşuma gəlir
Yaxşı..lakin səviyyəni saxlaya və başqa telefonda davam edə bilməz
bu ne cefengiyatdir. bu oyun həqiqətən əyləncəlidir, lakin 2 ulduz alır. sizin üzərinizə reklam ardınca reklam atmaları çox axmaqdır. ölürsən, yarım dəqiqə davam edən reklam alırsan. İndiyə qədər bu oyunu oynamaqdansa, reklamlara baxmağa daha çox vaxt sərf etmişəm. BU OYUNU ƏLDƏ ETMƏYİN (reklamları bəyənməsəniz)!!!!!
Gözəl oyundur amma hər alternativ oyun reklamı olduqdan və oyun oflayn olduqdan sonra reklamlardan bezmişəm, biz elə bir parametr etmisiniz ki, oflayn oynaya bilmirik. Reklamlar silinsə, mən bu oyunu sevmək istərdim.
Əyləncəli, lakin təkmilləşdirmək qeyri-mümkündür, ən azı 15 saniyəlik milyonlarla reklam və həftədə reklamları silmək üçün inanılmaz dərəcədə gülünc qiymət. Yükləməyin, vaxt itkisi.
Məlumat ötürülə bilməz. Bununla bağlı nəsə etməlidirlər. Bu mənim sevimli oyunumdur☹
Bu oyunda çoxlu reklam var. Bu olduqca bezdiricidir. Bununla belə, daha çox pul qazanmaq üçün çoxlu isteğe bağlı reklamlara baxıram. Bəzi pulsuz oyunlardan fərqli olaraq, nə qədər isteğe bağlı reklam istədiyinizə dair heç bir məhdudiyyət yoxdur, çoxlu pul yığmaq asandır. Bir çox məcburi reklamın yolu var. Başqa bir şey (mənim üçün ən pis məsələ) bu oyunun necə disfunksiya olmasıdır. Çox gecikir və tez-tez çökür. Bu, təcrübəni xoşagəlməz edir. Bilirəm ki, bu mənim telefonum deyil, çünki digər oyunlarım bu qədər pis geri qalmır.
Cox cox əladır 🤘🖤
Yaxşı oyun: əyləncəli, orijinal və oynana bilən. Bununla belə, ən azı Moto g7-də oyunu həqiqətən məhv edən bir problem var. Oyunun ortasında ekranın ortasında bir reklam görünəcək və siz qaçılmaz olaraq itirənə qədər orada qalacaq. Bu, oynanan 3/5 raundda baş verir. Bu nə vaxtsa düzəldilsə, mən 5 ulduzlu rəyə keçməyə hazır olacağam.
Mənim üçün çətinlik o qədər ağırdır ki, birinci səviyyəni keçə bilmirəm
Deyəsən, bu oyun bazarda son bir neçə ildir dominantlıq edən "freemium/pay 2 win" oyun modelini yenisi ilə üstələyir. Mən onu daha çox "itirdin, işdə başqa reklam" modeli kimi təsvir edərdim. Qarışıq İdarəetmədə cüzi gecikmə, topun forması və qayaların forması/ölçüsü. Bu, məni düşünməyə vadar edir ki, bu oyun tarazlıqdan kənardır və həqiqətən də sizə irəliləyiş yolu ilə təkmilləşmə şansı təklif edən çətin oyun üçün nəzərdə tutulmuşdur. Reklamları silməyin, heç bir şansı yoxdur
Bu, istədiyiniz zaman, hər yerdə oynaya biləcəyiniz oyun növüdür.... HƏR ZAMAN və hələ də cansıxıcı olmayacaqsınız! Öyrənmək sadədir....amma mənimsəmək çətindir.... onlar versiyanı təzəcə yeniləyiblər və daha da yaxşıdır!! Ən yaxşı tərəfi odur ki, oynamaq üçün hətta Wi-Fi-a ehtiyacınız yoxdur! Darıxdığınız zaman vaxt keçirmək üçün yaxşıdır
Ball Blast Аркаде gre
Vaxt keçirmək üçün əla oyundur. Təkmilləşdirmələr, sərf etdiyiniz vaxta görə mükafatlandırıldığınızı hiss edir. Blok partlayan animasiya cəhənnəm kimi qənaətbəxşdir.
Xeddin den cox pis
Həqiqətən asılılıqdır! Saatlarla pul ödəyirəm və fərqində deyiləm. Bəzən gecikir, lakin əksər hallarda oynamaq üçün əla oyundur. Reklamlar çox bezdiricidir, vaxta qənaət etmək üçün proqramı bağlayıb yenidən açıram.
yaxşı oyun. gücləndiricilər bəzi dəyişikliklərə ehtiyac duyur. mənim təkliflərim: 1. Extta life kimi "əlavə top"u gücləndirin. toplar əsas topa toxunsa belə, əsas topu itirmə. hazırkı vəziyyətdə, güclənmədən daha çox öhdəlik kimi hiss olunur. 2. Əgər "əlavə top"u olduğu kimi saxlamaq istəyirsinizsə, əlavə topların zərbələrini artırın. yeni top bps əsas top ilə eyni olmalıdır. 3. bəzi lvl chkpoints sonra hər bir top düşmüşdür sikkələrin pul dəyərini artırmaq.
Yükləməyə dəyməz, oyun ləngiyir və topunuz həmişə bu və ya digər şəkildə vurulur, xüsusən də uzun müddət zərbə almamağa cəhd edirsinizsə və sadəcə məndən əl çəkib yenidən başlamağı qərara alsanız, axsaqlıqdır.
Sizi bizim üçün qalmağa və oynamağa məcbur edən çox yaxşı düşünülmüş sistem daha çox oyundaxili valyuta götürmək üçün əlavə edir. İtirdiyiniz zaman sizə əlavəni izləmək, pul götürmək, təkmilləşdirmək və daha yaxşı vuruşa sahib olmaq təklif olunur. Qələbə qazandığınız zaman sizə gücləndiricilər verilir ki, siz daha çox oynamaq istəyirsiniz, çünki bu, mərhələni daha asan təmizləmək şansınızdır. Ancaq tam vaxt itkisi. Bir müddət sonra oyunu maraqlı saxlamaq üçün yeni heç nə yoxdur. Heç bir hekayə, yeni silahlar və ya gücləndiricilər, yeni oyun mexanikası yoxdur.
Topun partlaması, çünki onun çoxlu unikal əşyaları var, ancaq oyunun daha çox patron döyüş dualarını əlavə edə bilərsiniz
Instagram profili @emil.rcl
Bu oyuna daha çox reklamı necə yerləşdirə biləcəyinizdən əmin deyiləm...amma əminəm ki, onlar bir yol tapacaqlar.
MƏN ƏLAVƏLƏRDƏN ƏZƏLDİM! Sonra gördüm ki, biri onların üstündən keçə bilər. Əlavə çiplər istəyirsinizsə, o zaman izləməli idiniz. Əlavə çiplərə ehtiyacım olanda onlardan bir neçəsi ilə razıyam. Bütün əlavələri keçmək üçün təyyarə rejimində oynaya bilərsiniz. Sadəcə çoxlu pulsuz sikkələr deyil. Asılılıq yaradan oyun.
yaxşıdır. Reklamlardan qurtulmaq üçün pul verdim, sonra bir az əyləncəli oldu. Səviyyələndirmə kifayət qədər tez baş verdi, bunu sürətlə etmək üçün hələ də reklamlara baxmaq lazımdır, əks halda sikkələr toplamaq çox yavaş olur. Ancaq kifayət qədər yüksək səviyyəyə çatdıqdan sonra əvvəlki kimi 1/100-də səviyyəyə yüksələ bilərsiniz. Siz bir reklamı izləməkdən və səviyyəni yüksəltməkdən 10 və ya daha çox reklamı izləməkdən bir element yuxarı səviyyəyə keçirsiniz. Beləliklə, təkrar əyləncəsini olduqca tez itirir.
Vaxt keçirmə və məmnunluq üçün çox gözəl və yaxşı oyun, çox gözəl oyun, mən onu sevirəm❤
Ball Blast Аркади ppb
소드마스터 키우기 롤플레잉 lbbr
Ball Blast Arkādes spēles knc
Çox yaxşı oyundur
Yaxşı vaxt sərf edən proqram, reklamlar mənim üçün problem deyil və pulsuz oyundan gözlənilən, adətən sadəcə dərhal klikləyə biləcəyiniz səhifələrdir. Tərtibatçıya dəstək olmaq üçün reklamsız versiya üçün ödəniş edə bilərsiniz və ya sadəcə interneti söndürə bilərsiniz, çünki oyunun oynanılması üçün internet tələb olunmur. Bəzi səviyyələri çətin, lakin qeyri-mümkün hesab edən yaxşı öyrənmə əyrisi, sizi sınamağa və yenidən cəhd etməyə vadar edir və hər 5 (məncə) səviyyədən bir patron döyüşür... siz topunuzu / mənzərənizi dəyişdirə və onu təkmilləşdirə bilərsiniz. 5*