Post by lisamjustfighhelp on Mar 5, 2022 20:33:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
mksh
レストランパラダイス:シミュレーションゲーム シミュレーション cgax
Це була хороша гра, поки речі не стали дорогими
Я новачок😉. Тож відтепер можу сказати, що це один із чудових додатків, які я знайшов😎. Він має гарну графіку😘. Нею легко керувати😏. І у нього є гарячка, яку можна використати, щоб отримати більше грошей, і мені це подобається😍. Реалістично, дивовижно, і я дійсно рекомендував вам цю програму. Спробуйте це, і якщо вам це подобається, дякую☺️😌. Дякую розробнику тощо. І завжди пам’ятайте, що це більше 😂FUN😂 в «Bee My Hom3» (Це ім'я мого ресторану Paradise)😍😘😇.Це ВСЕ. Дякую, що надали час прочитати це. Lab Ya.😘
Ненавиджу нове оновлення. З’являється стільки реклами! Будь ласка, видаліть спливаючу рекламу. Дуже дратує!
дуже гарно і мило
Super Bino Go:Adventure Jungle Piedzīvojumu spēles rcbg
Мені подобається, я рекомендую встановити цю програму, я поставив їй 4 зірки, тому що музика дуже дратує
чудово...😉 я скоро отримаю новий острів...горрі...успіху всім..
Класна гра стимулятор бізнесу
Це не добре
Герої сильно завмирають
Дуже симпатична і симпатична гра. Граю в цю гру з 9-10 років, тепер я підліток і іноді граю в цю гру, але це мене все одно не засмучує.
це була гра без стресу ^_^
добре грати дуже цікаво
レストランパラダイス:シミュレーションゲーム シミュレーション cgax
Гра весела...😍😍😍 ...але мені стало нудно, відкривши 2-й острів, я думав, що побачу різні дизайни магазинів та оздоблення, і я розчарувався. Той самий дизайн такий нудний!!! 😥😥😥 ...Також у магазинів немає назв, тому їх дуже важко ідентифікувати. 😩😩😩 Ну, в підсумку я видалив гру, і я буду зайнятий пошуком нової гри. 😂😂😂
Круто
Я, мабуть, грав у цю гру 2 роки і зайшов досить далеко, нічого не купивши. Це дуже мило і чудовий «спін-офф» Happy Mall Story. Я видалив її лише тому, що дійшов до пункту «Ну, я переміг», але ця гра була частиною мого щоденного розпорядку. Я любив це! ♡
це хороша гра, так, але вона стає нудною, ТАК СВОЄ!
Це мій улюблений годинник🍪
Починаю любити цю гру 🤗 оціню 5 зірок, коли без проблем досягну більш високого рівня
це добре... насправді не дає вам повного досвіду гри в автономному режимі, але це весело... працює як онлайн, так і офлайн.
рр
боле ла лаян босан
開心美食島: 模擬經營遊戲 模擬 jmf
Гра хороша, але її не ЗБЕРЕГТИ на мій обліковий запис, я втрачаю гру LV 14. Після того як я скинув свій пристрій, я використовую FB, щоб підключити гру, став таким сумним у LV 2.
Restaurant Paradise: Sim Builder شبیهسازی bzgh
開心美食島: 模擬經營遊戲 模擬 jmf
Це було так мило та весело, тому що клієнти надзвичайно чарівні та милі, а їжа так смачна, хоча це просто гра
Ця гра чудова! Я порекомендував його 2 друзям і зачепив їх. Однак у мене є кілька пропозицій, які можуть зробити гру трохи простішою та веселішою: оновити автобус і автобус висаджують і забирають людей, починаючи, можливо, з 3-4 будівельників або роблячи їм лише 100-150 діамантів, людей, які не у вас є обліковий запис Facebook або/і Google Play, все ще можете зберегти його за допомогою чогось на зразок twitter. Крім того, я люблю цю гру і рекомендую це!😁
Привіт. чи не могли б ви створити гру на кшталт "cafeland", але більше для офлайн-версії, взагалі не потрібно використовувати Інтернет так само, як ця гра?? Мені подобається грати у ваші ігри, тому що це мило, і доступ до мережі не потрібен. Мені також подобається грати в Cafeland, але для цього потрібен Інтернет😔 Ви можете створити його?? і сподіваюся, що легко вимагати гроші.. хе-хе, спасибі
Арнаб
Гарні та милі ігри
Це хороша гра має потенціал, за винятком того, що інструкції з гри не чітко показані чи пояснені, наприклад, де використовується сіль чи яйце
Це добре. Не нудно. Але я не можу зберегти гру у facebook чи e-mail. Хлопці з 5 зірок легко, але через неможливість збереження цієї гри (я завжди хочу переконатися, що у мене є резервна копія, чи хтось загубив свій телефон на унітазі?), мінус 3. Будь ласка, зробіть щось із цим. Дякую...
іноді гарячка не спрацьовує, навіть натискаючи її багато разів, потрібно перезапустити гру
Це добре, але безкоштовних діамантів зовсім небагато, а магазини дорогі, але це добре
Спочатку я люблю цю гру, але... Я навіть не можу повернути свій обліковий запис... Тепер вона втрачена... Ви повинні це виправити. Одного разу я надіслав електронний лист вашому сайту, і він не спрацював...
Мені це подобається, але це трохи нудно, ніби вам потрібно збирати зірки та виділити монети, щоб ви могли прикрасити весь ресторан, щоб багато людей їли там ........ Але я просто кажу, що це занадто нудно, щоб збирати вічно так?!
Це не так весело, тому що вам доведеться чекати багато годин, щоб оновити магазини.
Це дивно !! Мені це подобається !! О!! Моє ім’я користувача Shora Muslim. Я думаю, що ігрові ресторани та столи мають гарний дизайн. І я можу змінити своє ім'я користувача в будь-який час!! Клієнти такі милі. Але я хотів би бачити своїх друзів у мережі чи офлайн.
Таке собі
чудова гра, було б ідеально, якби в неї можна було грати офлайн! 💕